We're in paradise!

Amigos!

En dag med alla olika vaderlekar haller pa att ga mot sitt slut. Carlos och de resterande 5 i var lilla resande trupp spelar kort i skrivande stund. Personligen har jag brakat med bankdosan och lyckats sparra internetdosan. Good fun!

Igar besokte vi Semuc Champey, det levererade!  Trippen borjade med en 45 min lang surfingtur uppe pa flaket pa trucken som skulle ta oss ivag till semuc. Vi korde pa nagot som skulle likna en vag kulle upp och ned i surfarposition for att halla balans. Med andra ord, de ANDRA surfade, jag satt ner fastklistrad i Hypnotisoren med Keppler som har gjort mig allt annat an social de senaste dagarna. 
  Val framme borjade turen med en grottvandring/simtur med levande ljus och fastsnorande flippflopps pa fotterna. Till var stora gladje fick vi en guide vid namn Carlos, en liten ung man som gav ifran sig ett apliknande skratt, till att ta oss fram i morkret.

En och halv timme senare och nagon grad lagre i kroppstemperatur kampar vi oss upp for ett litet barg for att njuta av vyerna vid Mirador och darefter ta en simtut vi vattenfallen. Med unge herr Carlos ropandes i ryggen Come on lady! You can do it! Hoppar vi fran klippor och njuter av livet. Ni hor ju, kunde varit varre...

Pa kvallens agenda vantar  kortspel med magarna fulla av shepherds pie och kanske en och annan Moscow mule drink. Sa vanner! Tank pa oss da ni traskar fram i kylan dar hemma.

Adios!

Kommentarer
Postat av: angelina

Åhhhh där har ja oxå vart, kommer bli fan av din blogg nu kajsa:)

2010-10-31 @ 21:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0