Skräp. Efter Kajsas påtryckningar om att...

Skräp. Efter Kajsas påtryckningar om att de borde bli lite fist gick vi således ut för att ta en drinky. En blev ett armband runt Kajsas handled som löd "free bar". Tack vare den blev det inte bara en cuba libre utan x antal fler. Efter att ha blivit medbjudna till kalifornien av ett gäng gringos-deluxe ( som förövrigt tvånglade Kajsa till min underhållan) var drygats att gå hem. Dietisten Kajsa vägrade dock pizza-slice utan sa att vi gott kunde sova ändå. Den slicen kan ha varit vår räddning. Vaknade upp idag utan vatten och fick med ett dunkande huvud tvångssvälja en torr Ipren för att sedan försöka somna pm. Runt 11 släpade vi oss ut som två zombies till närmsta gatukök i jakt på föda. Mätta men fortsatt illamående of vi oss ner till playan i ett försök att leva party-and-beach livet. Klagandes konstaterade vi att pensionärerna i oss var ett faktum. Efter 30 min gav jag upp och lämnade en sovande Olander. Tur det för hon blev tydligen väckt av mexis som ville bjuda den söta senoritan på öl, i ett ännu värre skick efter den ölen ligger hon nu här bredvid. Ett fortsatt skräp. Vi måste skärpa oss.


Kommentarer
Postat av: Anonym

En fråga "tvånglade", vad menas här? //Orolig Rosie ;)

2010-10-13 @ 12:00:05
Postat av: KUNG£N

Ja det ska jag förklara, när man tvångla är en form av tvångs hångel...förekommer som mest i latinamerika, men kan även träffas på runt svampen på sture p.



I detta fall var det grupptvångel, något som anses vara steget innan lätt våltäkt. så kajsa se nu till att inge bli upp tvånglad något mer av gringos!!!



The king has spoken

2010-10-13 @ 15:55:08
Postat av: jos

fina skräp!! keep it up

2010-10-17 @ 23:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0